Werkwijze

De kracht van EBKA

Altijd maatwerk

De enkelglas draaideuren van EBKA worden voor u op maat gemaakt. Onze technici meten het koelmeubel ter plekke in en ontwerpen een passende constructie, die in CAD wordt uitgetekend. Vervolgens bestellen wij de draaideuren en profielen bij onze fabrikant.

Eigen monteurs

Na levering van de bestelling door onze fabrikant voorzien wij de draaideuren van scharnieren en bereiden we de profielen voor op de montage. Vervolgens verzorgen de eigen monteurs van EBKA de montage en afstelling op locatie.

Snelle levertijden

Als kleine en flexibele onderneming kan EBKA snel inspelen op de wens van uw klant. Wij hebben korte lijnen met onze leverancier. Maar ook hebben we altijd veel onderdelen op voorraad, waardoor onze levertijd kan teruglopen tot twee weken. Een normale levertijd bedraagt circa vier weken.

Geen condens

Het glas van de koeltechnische afdekkingen van EBKA is 6 millimeter dik en voorzien van een speciale Tempered Low Emmission coating. Daardoor is condensvorming vrijwel uitgesloten. Uw koelmeubel is altijd helder!

Tot wel 50 procent energiebesparing

Met de koeltechnische afdekkingen van EBKA kan een supermarkt tot gemiddeld 50 procent energie besparen. De werkelijk gerealiseerde besparing is afhankelijk van het type winkel en het gebruik van het koelmeubel.